Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 6 maart 2017

D66 campagnebus met Pia Dijkstra en Sophie in’ t Veld komt op vrijdagochtend 10 maart in Heemstede

Op vrijdag 10 maart aanstaande doet de D66 campagnebus rond half 11 ’s ochtends Heemstede aan. Ongeveer een uur lang zullen D66-ers zoals kamerlid Pia Dijkstra en Europarlementariër Sophie in ’t Veld op de Binnenweg flyers uitdelen.

Ook voor D66 is de campagne in volle gang. De leden van D66 Heemstede kunt deze weken op diverse plekken in Heemstede in hun witte jassen tegenkomen om het verkiezingsprogramma onder het motto ‘Goed werk, goede zorg en goed onderwijs’ onder de aandacht te brengen. En ook landelijke kandidaten voor een kamerzetel trekken het land door. De campagnebus komt in dat kader deze week naar Heemstede: vanaf circa half 11 zullen onder andere Pia Dijkstra, Tjeerd de Jong en Sophie in ’t Veld ons dorp bezoeken en flyers uitdelen. Alle inwoners en bezoekers van Heemstede zijn van harte welkom.