Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 30 juni 2017

Sebastiaan Nieuwland lijsttrekker D66 Heemstede tijdens gemeenteraadsverkiezingen 2018

Sebastiaan Nieuwland, huidig wethouder namens D66 in het Heemsteedse college, zal D66 vertegenwoordigen als lijsttrekker tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Dat hebben de leden van D66 Heemstede onlangs besloten.

“Ik ben erg blij met de kans die ik krijg om als lijsttrekker de campagne aan te voeren en voor D66 weer een goed resultaat te realiseren. We hebben een aantal dingen aardig op de rit maar er is nog veel te doen”, aldus Sebastiaan Nieuwland. “Ik hoop dat ik de kans krijg om, met een sterk D66 in de raad, mijn baan en werk als wethouder door te zetten.”

Sebastiaan Nieuwland was vanaf 2010 tot zomer 2016 raadslid voor D66 en is nu ruim een jaar wethouder met als portefeuille Onderwijs, Ruimtelijke Ordening, Volkshuisvesting, Reiniging, Sport, Duurzaamheid, Economische Zaken en Recreatie. Sindsdien zijn er grote stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, de winkelvisie, de Slottuin (de meest duurzame wijk van Heemstede) en een integrale visie op het Manpadslaangebied.

De overige kandidaten voor een raadszetel worden op een later moment bekendgemaakt.