Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 29 maart 2019

Zes zetels voor D66 in bestuur van Noord-Holland

Op maandag 25 maart heeft het centrale stembureau in Haarlem de definitieve verkiezingsuitslag voor Noord-Holland vastgesteld. De statenfractie van D66 krijgt daarmee zes zetels in Provinciale Staten van Noord-Holland. Ilse  Zaal, Amélie Strens en Suzanne Klaassen zijn direct gekozen. Marcel Steeman, Emre Kanik en Arja Kapitein kregen de volgende drie zetels. Onze Heemsteedse Carmen van der Hoff is dus helaas niet gekozen in de Staten van Noord-Holland. Zij wist in Heemstede wel 453 voorkeursstemmen te bemachtigen en in totaal stemden er 964 mensen op haar. Carmen, bedankt voor je inzet voor de campagne van Noord-Holland!

Lees het persbericht van de provincie over de volledige uitslag hier of bekijk het volledige proces-verbaal.