Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 29 mei 2019

Sebastiaan Nieuwland naar Vlaardingen

Dinsdagavond 28 mei is Sebastiaan Nieuwland in de gemeenteraad van Vlaardingen met een grote meerderheid van 31 stemmen en 1 blanco tot wethouder verkozen. Hij wordt verantwoordelijk voor een groot aantal portefeuilles: financiën & inkoop, grondzaken & vastgoed (inclusief onderwijshuisvesting), duurzaamheid & energietransitie, personeel & organisatie, dienstverlening, data & digitalisering; externe financiering en Europese stimuleringsfondsen.

Sebastiaan was de afgelopen tien jaar actief binnen D66 Heemstede, als raadslid, lijsttrekker, fractievoorzitter en wethouder.

D66 Heemstede vindt het jammer dat Sebastiaan de Heemsteedse gemeentepolitiek gaat verlaten, maar is ook bijzonder trots op zijn nieuwe stap in Vlaardingen.  We wensen hem veel succes met deze nieuwe uitdaging!

De vrijgekomen zetel van Sebastiaan in de raad van Heemstede wordt ingenomen door Jan Duinker.