Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 30 mei 2019

Jan Duinker nieuw raadslid voor D66

Woensdagavond heeft de Heemsteedse gemeenteraad afscheid genomen van D66-fractievoorzitter Sebastiaan Nieuwland die een dag eerder werd geïnstalleerd als wethouder van de gemeente Vlaardingen.

Sebastiaan werd uitgebreid bedankt voor zijn jarenlange inspanningen in de Heemsteedse politiek en kreeg van de fractie een zeefdruk van de Haarlemse kunstenaar Eric Coolen van de Eerste Aanleg, de favoriete plek van raadsleden om na te praten na vergaderingen.

Tevens werd het nieuwe fractielid Jan Duinker geïnstalleerd. Jan Duinker werd ook benoemd als lid van de commissie Samenleving. We zijn blij dat Jan de fractie komt versterken en wensen hem veel succes!

Installatie van D66’er Jan Duinker en HBB-fractielid Tom Smoolen