Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 25 mei 2020

Afdelingsbestaan op laag pitje

De coronacrisis heeft een grote invloed op ons bestaan. Gezond blijven heeft voor iedereen de hoogste prioriteit. De richtlijnen van het kabinet houden ons thuis, dat heeft ook gevolgen voor de lokale politiek. Tot nader order zijn er geen bijeenkomsten zoals ledenvergaderingen en Frisse Blik-sessies.

Het politiek bedrijf staat evenwel niet stil. De gemeenteraad en de raadcommissies vergaderen in aangepaste vorm, een aantal grote dossiers zijn uitgesteld of stilgelegd. Binnen D66 houden fractie, afdelingsbestuur en andere actieve leden digitaal contact over de lopende zaken.

We hopen op afzienbare tijd de normale draad weer op te kunnen pakken. Voor nu hopen we dat alle Heemstedenaren deze moeilijke periode zo goed mogelijk doorstaan.