Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 24 november 2020

Wisseling van de wacht in afdelingsbestuur

Op de (digitale) ledenvergadering van 24 november is Marleen Smit benoemd tot algemeen bestuurslid van D66 Heemstede. Marleen zal zich vooral richten op de twee komende verkiezingscampagnes: die voor de Tweede Kamer in 2021 en voor de Gemeenteraad in 2022. We zijn als afdeling erg verheugd met een energiek jong bestuurslid.

Tegenover het aantreden van Marleen staat het vertrek van Marijke Mous. Marijke heeft bij D66 vrijwel alle denkbare functies vervuld: directeur van het landelijk bureau, bestuurslid, voorzitter, raadslid en (acht jaar) wethouder in Heemstede. We kijken met dankbaarheid en plaatsvervangende trots naar die carrière.
Zodra iedereen corona-gevaccineerd is, zwaaien we Marijke swingend uit. Gelukkig is ze niet verloren voor de plaatselijke politiek: ze blijft actief in de afdeling, onder meer in de programmacommissie voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.