Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 12 mei 2021

Frisse Blik: maak Heemstede weer bruisend

Het ‘powered by D66 Heemstede’ platform Frisse Blik was in april gewijd aan het thema ‘Maak Heemstede weer bruisend’. Met een inventariserende enquête en een geanimeerde digitale bijeenkomst werd duidelijk dat er een grote bereidwilligheid is onder de inwoners om de lokale middenstand te hulp te schieten. Arno Koek van Boekhandel Blokker liet zien hoe de coronamaatregelen tot ups en downs leiden, maar vooral hoe groot de veerkracht van onze winkeliers is. Hij maakte duidelijk dat de bedrijveninvesteringszone (BIZ) een kader biedt om, als we door de crisis heen zijn, van Heemstede weer een sprankelend winkelgebied te maken.

Foto: Raadslid Jan Duinker biedt de resultaten van de enquête van de ideeënverzameling aan aan Hilde Slagter, secretaris van Winkel Centrum Heemstede.