Steun ons en help Nederland vooruit

Peter Risseeuw

Afdelingssecretaris

Heemstede

Ik ben D66-lid sinds 2009. Voor mij is D66 nog altijd het redelijk alternatief, het verkiezingsmotto uit 1977, toen Jan Terlouw lijsttrekker was. (Fun fact: die slagzin is afkomstig van een van onze plaatselijke leden.) Samen met Mieke woon ik alweer sinds 2007 in Heemstede, met veel plezier want het is hier een bevoorrecht dorp.
Van huis uit heb ik meegekregen dat men (m/v) zijn steentje aan de samenleving moet bijdragen; dat heb ik in de loop der jaren dan ook in allerlei organisaties en hoedanigheden gedaan. Omdat bijdragen aan de samenleving zich wat mij betreft bij voorkeur op fietsafstand voltrekt, heb ik me in 2017 gekandideerd voor het bestuur van de afdeling.
Als econoom ben ik overal penningmeester, hier ben ik als secretaris het reglementair geweten van de afdeling, en mag ik de interne communicatie van de afdeling in goede banen leiden. Allemaal voor het hoger doel: met een levendige plaatselijke partij en een enthousiaste raadsfractie bijdragen aan een prettig, gezond en liberaal leefklimaat voor alle inwoners van Heemstede.

Het hoger doel: met een levendige plaatselijke partij en een enthousiaste raadsfractie bijdragen aan een prettig, gezond en liberaal leefklimaat voor alle inwoners van Heemstede.