Steun ons en help Nederland vooruit

Peter Risseeuw

Afdelingssecretaris

Heemstede

Ik ben D66-lid sinds 2009. Voor mij is D66 nog altijd het redelijk alternatief, het verkiezingsmotto uit 1977, toen Jan Terlouw lijsttrekker was. (Fun fact: die slagzin is afkomstig van een van de leden van D66 Heemstede.)
Samen met Mieke woon ik sinds 2007 aan de Herenweg; we wonen hier met heel veel plezier, Heemstede is een bevoorrecht dorp.
Van huis uit heb ik meegekregen dat men (m/v) zijn steentje aan de samenleving moet bijdragen; dat heb ik in de loop der jaren dan ook in allerlei organisaties en hoedanigheden gedaan. Omdat bijdragen aan de samenleving zich wat mij betreft bij voorkeur op fietsafstand voltrekt, heb ik me in 2017 gekandideerd voor het afdelingsbestuur.
Als econoom ben ik overal penningmeester, hier ben ik als secretaris het reglementair geweten van de afdeling, en mag ik de interne communicatie van de afdeling in goede banen leiden. Allemaal voor het hoger doel: met een levendige plaatselijke partij en een enthousiaste raadsfractie bijdragen aan een prettig, gezond en liberaal leefklimaat voor alle inwoners van Heemstede.

Meer van Peter Risseeuw
Agenda
Het hoger doel: met een levendige plaatselijke partij en een enthousiaste raadsfractie bijdragen aan een prettig, gezond en liberaal leefklimaat voor alle inwoners van Heemstede.